Voimassa 31.03.2009 alkaen


 Yhteystiedot:

 Puh. 040 5516888

 e-mail: info@jasmel.fi

 Osoite: Pisanniitty 4 B 14, 02280 Espoo


Verkkokaupan tuotteita myy Jasmel Oy, y-tunnus 0998928-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille Manner-Suomeen, Viroon sekä verottomasti Ahvenanmaalle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (poislukien Ahvenanmaan lähetykset). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 HUOM! Tilatessasi Ahvenanmaalle valitse maatunnukseksi Åland.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupastamme osoitteesta www.jasmel.fi ostoskorin kautta. Tilata voi myös soittamalla meille numeroon 040 5516 888, erillisellä sähköpostiviestillä, käyttämällä "ota yhteyttä" toimintoa sekä kirjeellä. 

 Verkkokaupan kautta tehdyIistä tilauksista tulee tilauksen vahvistusviesti sähköpostiisi. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkasta ensin roskapostikansiosi ja jos sieltäkään ei löydy vahvistusviestiä, ota meihin yhteyttä, jotta voidaan varmistaa tilauksen perilletulo. Sähköpostilla sekä "ota yhteyttä" toiminnon kautta tulleet tilaukset vahvistamme vastausviestillä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika ja toimituskulut

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksesta. Pidätämme oikeuden tavanomaisesta poikkeavaan toimitusaikaan. Poikkeavasta toimitusajasta on aina tieto verkkokauppamme etusivulla.  Jos tilauksella on kiire, kannattaa siitä mainita tilauksen lisätiedoissa.


- KIRJEPOSTI: Toimitusmaksu 2,50 euroa. Käytettävissä vain muutamissa kirjeeseen mahtuvissa ja alle 250 grammaa painavissa lähetyksissä.

 - NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA: Toimitusmaksu 5 euroa. 

 - POSTIPAKETTI: Nouto omasta tai valitsemastasi postista. Toimitusmaksu 5 euroa.

 -POSTI EXPRESS-PAKETTI: Toimitetaan yritysosoitteeseen virka-aikana. Toimitusmaksu 9 euroa.

- POSTIN KOTIPAKETTI: Toimitusmaksu 10 euroa. Posti on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin sovitaan jakeluaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat klo 9-21 välillä.

 - NOUTO ESPOOSTA: Voit noutaa tilauksesi osoitteesta Pisanniitty 4 B 14, 02280 Espoo. Ilmoita haluamasi noutoajankohta joko tilauksen lisätiedoissa, soittamalla numeroon 040 5516888 taikka sähköpostilla info@jasmel.fi

- POSTIPAKETTI RUOTSIIN TAIKKA VIROON: Toimitusmaksu 9 euroa.


HUOM! ALLE 20 EURON TILAUKSISSA TOIMITUSMAKSU ON 2 EUROA EDELLÄ MAINITTUJA KORKEAMPI!

 Varaamme oikeuden lähettää pienet, alle 3 cm:n paksuiset lähetykset kirjeenä taikka postin pikkupakettina postilaatikkoon.

 

Kun tilaus on lähtenyt meiltä, toimitamme tilaajan sähköpostiin toimitusvahvistuksen sekä lähetystunnuksen, jolla voi seurata lähetyksen kulkua postin tai Schenkerin sivuilla ja noutaa heti, kun lähetys on tullut perille. Pienet paketit voimme lähettää myös kirjeenä tai maksikirjeenä. Tällöin lähetystunnusta ei tule, koska maksikirjeessä ei ole lähetystunnusta. Kirjelähetys tuodaan asiakkaalle perille asti, mikäli mahdollista. Jos lähetys on kookas taikka asiakas ei ole vastaataanottamassa lähetystä, jättää posti saapumisilmoituksen, jolla lähetyksen voi noutaa postista. Express paketti ja Kotipaketti tuodaan asiakkaalle postin toimitusehtojen mukaisesti.

 

On mahdollista, että tilattu tuote on loppuunmyyty, eikä sitä voida toimittaa. Näissä tapauksissa otamme heti yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme joko jälkitoimituksesta, korvaavan tuotteen toimittamisesta taikka kauppahinnan palauttamisesta. 


Maksutavat


1. Maksa heti verkossa Checkout.fi:  

 Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Mobiilimaksutavat

Pivo

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot


MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx


Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

GSM-maksaminen

Ainapay

 Ainapay-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.


Mash lasku ja osamaksu

Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavastimaksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppojamaksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku, jonka voit laskun saatuasi muuttaa vaivattomasti osamaksuksi.


Mash-lasku

Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa. Saat 14 vrk. korotonta maksuaikaa. Käsittelymaksu 4,90 euroa.

Mash osamaksu

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskunsaatuasi valitset sinulle parhaiten sopivat erät ja teet sen mukaisen suorituksen. Näin laskusi muuttuu automaattisesti valituksi osamaksuksi. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta. Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat.Maksutapa on mahdollinen 10–3 000 euron ostoksille. Osamaksulaskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2 000 euronostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. 

MashFinance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksullamaksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään.

Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9). Olemme vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Kysyttävää laskutuksesta? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään:  asiakaspalvelu@mash.com tai puh. 0800 94580 

ma–su24 h, puhelu on maksuton.


Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

 Collector Lasku ja Osamaksu 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

Collector Yrityslasku

Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Yrityslaskun laskutuslisä on 4,95 €.

Tarkemmat ehdot ovat tarjolla Collectorin sivuilla: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

 SveaWebPay Lasku ja Osamaksu 

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Kun asiakas valitsee vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” luottotiedot tarkistetaan henkilötunnusta vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löytyy tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voi tehdä ostoksia tiliin Svean sopimusasiakkailta. Asiakas voi tehdä lisäostoksia aina, kun hänellä on luottorajaa jäljellä ja hän on maksanut ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voi maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää tiliään sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luoton maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee asiakkaan nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli maksuaikaa halutaan pidentää, voidaan pienentää kuukausittaista lyhennyserää.

SveaWebpay tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun asiakas hyväksyy luotonmyöntökriteerit ja täyttää henkilötunnuksensa kassalla. Hän saa kotiinsa osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla asiakas saa myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka hän allekirjoituksellaan hyväksyy.

Luottoajan asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että asiakas maksaa vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voidaan maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, eikä Svea ole saanut yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saa asiakaspalvelustamme. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saa kuluttajaviraston sivuilta kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydätte sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Luottoon liittyen voi aina ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

 Yhteystiedot:

Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland Atomitie 2 C

00370 Helsinki

Puhelin: 09 4242 3092

Sähköposti: webpay@svea.fi www.sveawebpay.fi


 2.Paypal  (Laskutuslisä 2 euroa).

 

3. Yksityishenkilön ennakkomaksu; Tilausvahvistuksessa saat tarvittavat tiedot ennakkomaksua varten Laskun voit maksaa verkkopankissasi, maksuautomaatilla taikka pankin tiskillä. Tarvittaessa voimme lähettää ennakkolaskun myös postissa. Laskun voit pyytää tilauksen lisätiedoissa.


4. Lasku yrityksille ja yhteisöille: Toimitamme laskun lähetyksen mukana tai pyydettyyn osoitteeseen taikka e-laskuna. Luoton edellytyksenä yrityksille ovat moitteettomat luottotiedot ja riittävät historiatiedot maksukäytäntöjen todentamiseksi. Käytännössä edellytämme myös, että yritys on toiminut vähintään vuoden ajan ja toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen. Yrityksen luottoraja on yleensä 250 euroa. (tästä voidaan erikseen sovittaessa kuitenkin poiketa). Julkisyhteisöiden tilauksissa ei ole luottorajaa. HUOM! Tämä maksutapa ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille. Pyydämme valitsemaan joko Everyday verkkolaskun taikka ennakkomaksun pankkisiirrolla. Jos yksityishenkilö valitsee tämän maksutavan, tilaus peruuntuu automaattisesti.


5. Käteinen tai korttimaksu: Noudettaessa voi tilauksen maksaa myös käteisellä taikka pankki- tai luottokortilla. Emme vastaanota yli 50 euron seteleitä.


Asiakaspalautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa verkkokaupasta ostamansa tuotteet 14 päivän kuluessa toimituksesta. Mikäli tuotetta on käytetty taikka siinä on kulumajälkiä, voidaan tuotteen arvon alenemisesta veloittaa asiakkaalta kohtuullinen korvaus. Ennen palauttamista kuluttajan pitää ilmoittaa palauttamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@jasmel.fi Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen JASMEL OY, Pisanniitty 4 B 14, 02280 ESPOO. Palautusosoitteen yläpuolelle pyydämme merkitsemään sopimustunnuksemme 617008. Pyydämme liittämään palautukseen kopion tilausvahvistuksesta sekä asiakkaan tilinumeron tuotteen hinnan palauttamista varten. 

Vialliset tuotteet ja kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.


 Jos tuote on muuten viallinen taikka on toimitettu väärä tuote, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin joko puhelimitse taikka sähköpostilla. Annamme toimintaohjeet viallisen tai väärän tuotteen palauttamiseksi ja sopimuksen mukaan lähetämme joko uuden tuotteen tilalle taikka palautamme tuotteen hinnan. Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä vaan toimittamisen kannalta olennaisten tietojen kirjaaminen riittää. Rekisteröitymisestä on kuitenkin monia etuja: Tilatessasi uudelleen, ei asiakastietoja tarvitse syöttää enää uudelleen. Ostoskoriisi lisäämät tuotteet säilyvät korissa kunnes teet tilauksen eli voit jatkaa tilauksen tekoa myöhemmin. Uutiskirjeen tilaajille saatamme myös lähettää rahanarvoisia kanta-asiakasetuja.


 Rekisteröityessään asiakas antaa suostumuksensa, että Jasmel Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Jasmel Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Jasmel Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse taikka puhelimitse (puhelin 040 5516 888). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Jasmel Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Jasmel Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään toimituskulut. Emme peri muita kuluja. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


Ylivoimainen este (Force majeure)Jasmel Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Jasmel Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Jasmel Oy :n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Riitojen ratkaisuTästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Rekisteriseloste


 LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

 Rekisterinpitäjä:

 Jasmel Oy

 Pisanniitty 4 B 14

 02280 ESPOO

 Rekisterin nimi: Yritys asiakasrekisteri

 Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen

 Rekisterin sisältämät tiedot:

 Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.

 Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse

 Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:

 Jasmel Oy

 Harri Matikka

 Puhelin 040 5516 888

 Sähköposti: info@jasmel.fi

 Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla

TARJOUKSIA
-30%
56599 Muumi Xylofoni
11,13 € 15,90 €
-30%
RA820 Villieläimet kattoriipus
8,75 € 12,50 €
-30%
GK108 Synttäripöydän eläinparaati
16,31 € 23,30 €
-20%
57513 Vetolelu koira
20,16 € 25,20 €
-30%
52960 Keinuva enkeli kattoriipus
8,75 € 12,50 €
-50%
57791 Nuppipalapeli eläinten poikasia
4,15 € 8,30 €
-50%
57808 Palapeli eläintarha
3,45 € 6,90 €
-60%
 58952 Liitutaulu
2,00 € 5,00 €