Yhteystiedot:

Puh. 040 5516 888
 e-mail: info@jasmel.fi
 Osoite: Pisanniitty 4 B 14, 02280 Espoo


 YRITYSESITTELY:
Jasmel Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, jonka toimialana on opettavaisten leikkikalujen, liikuntavälineiden, soitinten sekä käden taitoja kehittävien tuotteitten maaahantuonti sekä tukku- ja vähittäiskauppa. Verkkokauppamme toimii nimellä jasmel.fi ja asiakkaitamme ovat lukuisten kotitalouksien lisäksi mm. koulut, päiväkodit, kerhot, liikuntaseurat, terapeuti, musiikkialan laitokset ja monet muut asiakkaat.

Toimitamme vain tunnettujen ja hyviksi havaittujen toimittajien tuotteita. Muutamien toimittajiemme kanssa yhteistyö on jatkunut jo kohta 20 vuotta. Pitkän toiminta-aikamme tuoman kokemuksen turvin olemme rakentaneet tuotevalikoiman, jossa yhdistyvät hyvä laatu kohtuuhintaan, ehdoton tuoteturvallisuus ja lapsen kiinnostusta sekä oppimista ja kehitystä tukevat ominaisuudet. Kaikki kaupassamme myytävät tuotteet on CE turvamerkitty ja ne täyttävät tiukimmatkin laatu- ja turvallisuusmääräykset

 Jasmel Oy on  täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme Suomeen. Emme ulkomaisiin veroparatiiseihin. Kaikki tuotteet toimitetaan Espoon varastostamme. Tilaamalla tuotteita meiltä tuet samalla suomalaista työllisyyttä, veroilla kustannettavia palveluja ja yhteistä hyvinvointiamme.