Turvallista ostamista

Turvallista ostamista

Me Jasmelissa haluamme varmistaa, että surffailu ja ostosten tekeminen on asiakkaillemme ehdottoman turvallista. Verkkouhat ovat viimeaikoina lisääntyneet rajusti ja konnat ovat tulleet entistäkin ovelimmiksi. Erilaisten arkaluontoisten tietojen kalasteluyrityksiä on aina vaan enemmän ja niistä on tullut aiempaa vaikeammin havaittavia. Tämän takia olemmekin ottaneet verkkokaupassamme käyttöön pankkitason SSL-salauksen (https://), joka varmistaa, että verkkokaupassa asioiminen on asiakkaalle kaikinpuolin turvallista. 


Mikä ihmeen SSL?

SSL-sertifikaatti on salausvarmenne, jolla salataan liikenne verkkokaupan ja asiakkaan laitteen välillä. Tällöin kaikki verkkokaupan liikenne toimii salattuna, kuten asiakastilille kirjautuminen, asiakastilin rekisteröiminen, ostosten tekeminen, jne. Samaa tekniikkaa käytetään myös esimerkiksi nettipankeissa.

Miten sitten tietää, että sivusto on turvallinen? Olennaista on katsoa sivun osoiteriviä, jossa pitäisi olla lukon kuva ja teksti "Turvallinen" tai "Secure". Lisäksi osoitteen tulee alkaa https// ei http//

Alla esimerkki turvallisesta sivustosta

Lisätietoja SSL-salauksesta viestintäviraston sivuilla.


Google aloitti vuoden alussa näyttämään Chrome-selaimissa (versiosta 56 alkaen) varoitusta, mikäli verkkokauppa ei ole SSL-salattu. Lopulta ilman salausta toimimisesta tulee näkyvä varoitus Chrome-selaimeen (alempi kuva). Suojaamaton verkkokauppa voi olla epäluotettava eikä siitä välttämättä uskalla tehdä ostoksia.

Alla esimerkki suojaamattomasta sivustosta.

Meillä Jasmelissa asiakkaidemme asiointi- ja yhteystiedot ovat hyvässä tallessa. Tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme vain toimituksen ja laskutuksen kannalta välttämättömät tiedot, emme mitään muuta. Tietoja ei myöskään käytetä mihinkään muuhun. Emme koskaan luovuta mitään asiakastietojamme kolmansille osapuolille ja uutiskirjeenkin lähetämme vain sen erikseen tilanneille. Uutiskirjeenkin voi tarvittaessa peruuttaa yhdellä klikkauksella, jos se tuntuu turhalta.

Turvallista surffailua ja shoppailua Jasmel.fi verkkokaupassa!


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Tänään tarjoamme
-40%
Käsinukke Siiamilainen kissa
7,17 € 11,95 €
-40%
Käsinukke krokotiili
7,17 € 11,95 €
-40%
Käsinukke tiikeri
7,17 € 11,95 €
-60%
Käsinukke sapelihammastiikeri
4,78 € 11,95 €
-30%
Käsinukke delfiini
8,37 € 11,95 €
-40%
51995 Rosvo käsinukke
5,34 € 8,90 €
-30%
53098 Kehyspalapeli linna
9,59 € 13,70 €
-40%
63491 Domino maatilalla
9,36 € 15,60 €