HS530 Huojuva torni

HS530 Huojuva torni
HS530 Huojuva torni HS530 Huojuva torni HS530 Huojuva torni HS530 Huojuva torni HS530 Huojuva torni
7,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Huojuva torni on taitoa, keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä kehittävä mielenkiintoinen palikkapeli, jossa tavoitteena on siirtää palikoita pelin keski- ja alaosasta sen huipulle siten, että torni ei romahda. Pelaajien lukumäärä 1-6. Pelissä on 51 puunväristä palikkaa. Tornin korkeus koottuna 25,5 cm. ja leveys 7,5x7,5 cm. Ikäsuositus tällä pelille on 5+


Pelin vaiheet:


1. Asetetaan kolme puupalikkaa vierekkäin ja sen jälkeen toiset kolme palikkaa poikittain edellisten päälle. Jatketaan samalla tavoin kunnes kaikki palikat on koottu torniksi.


2. Nuorin pelaajista aloittaa pelin ottamalla yhden palikan valitusta paikasta joko tornin keskiosasta taikka alaosasta ja asettamalla sen tornin huipulle. Palikkaa ei saa ottaa keskiosan yläpuolelta. Tämän jälkeen vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Tornin huipulle pitää laittaa aina vähintään kaksi palikkaa ennenkuin saa aloittaa seuraavan kerroksen. Huomaa, että pelaamiseen saa käyttää apuna vain yhtä kättä. Ei molempia samanaikaisesti.


3. Pelin voittaja on se pelaajista, joka pystyy viimeisenä asettamaan palikan tornin huipulle eli peli päättyy, kun torni sortuu pelaajan ottaessa palikkaa tornista. Tällöin häntä ennen vuorossa ollut pelaaja voittaa pelin.


Palikoita voi käyttää myös rakentelupalikoina, joista voi koota tornin taikka muita hienoja rakennelmia. Kuvassa olevan tornin korkeus 25,5 cm. Pakkauksessa on 51 palikkaa. Materiaali käsittelemätöntä puuta.

Arvostelut 0 arvostelua