85908 Mikroskooppi led valolla

85908 Mikroskooppi led valolla
85908 Mikroskooppi led valolla 85908 Mikroskooppi led valolla 85908 Mikroskooppi led valolla 85908 Mikroskooppi led valolla 85908 Mikroskooppi led valolla 85908 Mikroskooppi led valolla 85908 Mikroskooppi led valolla
145,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Helppokäyttöinen  useita saksalaisia laatupalkintoja saanut paristokayttöinen mikroskooppi led valolla, joka  soveltuu hyvin myös lapsen käyttöön ja heille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta mikroskoopin käytöstä. Tällä monipuolisella mikroskoopilla voi tarkastella sekä vähän suurempia esineitä, kuten hyönteisiä, kolikoita. postimerkkejä, kasvien osia jne. kuin myös mikroskooppisen pieniä kohteita kuten vaikkapa hiuksen rakennetta. 

Laadukkaat osat ja kestävä rakenne takaavat lähes ammatitasoisen käyttökokemuksen edulliseen hintaan. Linssit 4x, 10x ja 40x. Suurennokset 40x, 100x ja 400x.  Dual light järjestelmällä käytettävissä on alhaalta päin tuleva LED-valo, jolla maksimisuurennus on 400x ja ylhäältä päin tuleva LED-valo, jolla maksimisuurennus on 100x. Pakkauksessa on myös monipuolinen tarvikepaketti, jolla tutkittavat kohteet voi valmistella tarkastelua varten ja asetella linssien alle. Toimii kolmella AA-paristolla (Ei kuulu toimitukseen). 

Laitteen käyttönotto on varsin helppoa. Laita paristot laitteen alla olevaan koteloon ja napsauta virta päälle. Virtakytkimen asennossa 1 valo tulee ylhäältäpäin ja asennossa 2 alhaaltapäin. Valmistele tarvikepaketin välineillä tarkasteltava kohde, laita se varusteisiin kuuluvalle alustalle, valitse haluttu suurennos pyöräyttämällä linssejä  ja tarkenna pyörittämällä laitteen sivussa olevia säätimiä, kunnes kuva on tarkka. 

Valmistajan mikroskooppeja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli puoli miljoonaa kappaletta!! ENGLANNINKIELINEN KÄYTTÖOHJE. Valmistajan ikäsuositus 9+  

HUOM! TOIMITETAAN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESSÄ RUSKEASSA KARTONKILAATIKOSSA!

MIKROSKOOPIN VALINTAOPAS