80001 Peruslorupussi

80001 Peruslorupussi
80001 Peruslorupussi 80001 Peruslorupussi 80001 Peruslorupussi 80001 Peruslorupussi 80001 Peruslorupussi
19,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Peruslorupussi on kankaasta tehty pussi, jonka sisältä löytyy erilaisia lorukortteja. Lorupussi tarjoaa hauskaa ja opetuksellista ajanvietettä loruilun parissa. Se sopii käytettäväksi niin ison ryhmän kuin vain yhden lapsen kanssa ja sen parissa viihtyy myös aikuinen. Lorukorttien toisella puolella on lastenkirjailija Irma Hannilan luoma loru ja toisella puolella loruun liittyvä kuva. Lorut vahvistavat  tehokkaasti lasten kielellistä kehitystä ja myös ne lapset, jotka eivät jaksa kuunnella pitkiä satuja, viihtyvät erittäin hyvin lorupussin parissa. Tällöin vahvistetaan myös vanhemman ja lapsen vuorovaikutusta.Tämä lorupussi sisältää 24 muotoon leikattua lorukorttia. Loruleikki on mukavaa ajanvietettä.


Lorupussin käyttövinkki: Ensin valitaan pelinjohtaja, joka pitelee pussia. Lauletaan yhdessä "Kuka saa, kuka saa Lorupussiin kurkistaa?" Pelinjohtaja päättää kurkistajan vaikka laulamalla "Linda saa, Linda saa Lorupussiin kurkistaa!" Pussista kuvakortin nostanut näyttää kuvan kaikille osallistujille, minkä jälkeen pelinjohtaja lukee kortin kuvaan liittyvän lorun. Leikkiä jatketaan niin kauan, että kaikki halukkaat ovat saaneet nostaa kortin.


Yksi loruista: "Paloauto puuskuttaa, nokallansa nuuskuttaa. Katsoo länttä sekä itää, minne auton mennä pitää. Palomiesten hattu päässä, kulkee apuun joka säässä".


VALMISTETTU SUOMESSA. VALMISTAJA: PELIKO OY RAISIO


Paino:
30 g