86486 Stereomikroskooppi

86486 Stereomikroskooppi
86486 Stereomikroskooppi 86486 Stereomikroskooppi 86486 Stereomikroskooppi 86486 Stereomikroskooppi 86486 Stereomikroskooppi
125,55 €
139,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Korkealaatuinen ja erittäin helppokäyttöinen stereomikroskooppi, joka sopii hyvin myös ensimmäiseksi mikroskoopiksi. Tämä mikroskooppi on erinomainen valinta, jos haluaa helppokäyttöisen laitteen eikä, ole tarvetta aivan mikroskooppisten pienten kohteiden tarkasteluun, eikä halua tai kärsivällisyyttä puuhastella pipettien ja preparaattien kanssa. Voit tarkastella kohdetta myös kolmiulotteisesti ja 20 kertainen suurennos näyttää kohteesta todella kiinnostavia yksityiskohtia. 

Laita kaksi AA paristoa laitteen alla olevaan paristokoteloon, napsauta virta päälle, aseta kohde alustalle, tarkenna laitteen sivussa olevilla säätimillä ja kaikki on valmista. Voit katsella kohdetta mukavasti molemmilla silmillä. Linssien välin voi säätää omille kasvoille sopivaksi. Mikroskoopin optiset linssit ja LED-valo, takaavat selkeän 3D-kuvan.  

Tässä mikroskoopissa on 20-kertainen suurennos ja se onkin tarkoitettu vähän isompien kohteiden tarkasteluun. Laita alustalle tarkasteltavaksi vaikkapa hyönteisiä, kasvien osia, postimerkkejä, kolikoita jne. Kolmiulotteinen kuva antaa lisää mielenkiintoa tutkiskeluun. Koska suurennokset ovat vain 20 kertaisia, on  mikroskoopin käyttö erittäin helppoa myös pienemmille lapsille ja yleensä myös riittävä etenkin, kun halutaan tarkastella vähän suurempia kohteita. Käännettävä musta ja valkoinen alustalevy (poista suojapaperit) takaavat hyvän kontrastin eri värisille tarkasteltaville kohteille. 

Tämä mikroskooppi sopii helppokäyttöisyytensä vuoksi hyvin ensimmäiseksi mikroskoopiksi vaikkapa vähän pienemmällekin lapselle ja siitä on varmasti paljon iloa myöhemminkin. Tämä on hyvä valinta myös silloin, kun suurennustarve ei ole kovin suuri. Tämä mikroskooppi ei ole oikea valinta silloin, kun halutaan tutkia erittäin pieniä kohteita vaikkapa 600 kertaisella suurennoksella. Siihen käyttöön suosittelemme toista mikroskooppiamme, jonka tietoihin pääset tästä.

Tämä mikroskooppi on useita saksalaisia laatupalkintoja voittanut tuote, jonka valmistaja on myynyt eri mallejaan maailmanlaajuisesti jo yli puoli miljoonaa kappaletta. Laite toimii kahdella 1,5 voltin AA paristolla. Paristot eivät sisälly toimitukseen. 

HUOM! TOIMITETAAN LUONTOA SÄÄSTÄVÄSSÄ RUSKEASSA KARTONKILAATIKOSSA.

MIKROSKOOPIN VALINTAOPAS