76504 Tangram Competition

76504  Tangram Competition
76504  Tangram Competition
15,92 €
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 11 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kehittävä ja jännittävä Tangram nyt kahdelle pelaajalle. Tässä Tangramissa kilpaillaan siitä, kumpi ensiksi saa oman kuvionsa valmiiksi. Peliin kuuluu kaksi seitsemän palan tangramia ja kuusi ohjesivua, joissa kussakin 36 mallikuvaa. Pelin materiaali muovia. Koko: 30,2 x 22,3 cm. Pelaajien lukumäärä: 2. Oppiminen: Hahmottamis- ja päättelyky, keskittymiskyky. Ikäsuositus 8+

PELAAMINEN: 

Pelin aluksi valitaan peli heittämällä kolme kertaa noppaa ja sen jälkeen pelaajat kilpailevat siitä, kumpi ensin on tehnyt valitun mallin mukaisen kuvion. Ensimmäisellä nopan heitolla valitaan mallikortti. Mallikortin numero on kortin vasemmassa alakulmassa. Toisella nopan heitolla valitaan rivi valitulta kortilta. Rivinumerot ovat kortin vasemmalla puolella rivien alussa.

Kolmannella nopan heitolla valitaan käytettävä sarake. Sarakenumerot ovat kortin yläosassa sarakkeiden alussa. Valitaan se kuva kortista, jossa nopalla heitetyt rivi- ja sarakenumerot kohtaavat. Pelaaminen alkaa, kun toinen pelaajista antaa aloitusmerkin. Se pelaajista, joka ensin on tehnyt valitun kuvan, on pelin voittaja. Pelien ratkaisut löytyvät korttien kääntöpuolilta vastaavista kohdista.

Arvostelut 0 arvostelua