76504 Tangram kahdelle pelaajalle

76504  Tangram kahdelle pelaajalle
76504  Tangram kahdelle pelaajalle
11,94 €
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kehittävä ja jännittävä Tangram nyt yhdelle tai kahdelle pelaajalle. Tangram on alkuperältään kiinalainen pulmatehtävä, jossa on seitsemän geometrista muotopalaa ja muotopaloja yhdistelemällä tehdään erilaisia kuvioita. Mahdollisia kuvioita on lukemattomia. Tangramin tekeminen kehittää mm. avaruudellista hahmottamiskykyä, ongelmanratkaisukykyä, päättelykykyä, kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä.  Tamgram sopii mainiosti myös seniori-ikäisten aivojumpaksi. Kahden pelaajan tangramissa kilpaillaan siitä, kumpi saa nopeammin tehtyä oman kuvionsa valmiiksi. Peliin kuuluu kaksi seitsemän palan tangramia ja kuusi ohjesivua, joissa kussakin on 36 mallikuvaa. Pelin materiaali on muovia ja koko: 30,2 x 22,3 cm. Vaikka tämä peli on tarkoitettu kahdelle pelaajalle, voi sitä  tehdä mainiosti myös yksin. Ikäsuositus 8+ mutta se sopii myös nuoremmille.

PELAAMINEN:

Pelissä on kaksi pelaajaa. Punainen pelaaja ja sininen pelaaja. Pelin aluksi valitaan peli heittämällä kolme kertaa noppaa ja sen jälkeen pelaajat kilpailevat siitä, kumpi ensin on tehnyt valitun mallin mukaisen kuvion. Ensimmäisellä nopan heitolla valitaan mallikortti. Mallikortin numero on kortin vasemmassa alakulmassa. Toisella nopan heitolla valitaan rivi valitulta kortilta. Rivinumerot ovat kortin vasemmalla puolella rivien alussa.

Kolmannella nopan heitolla valitaan käytettävä sarake. Sarakenumerot ovat kortin yläosassa sarakkeiden alussa. Valitaan se kuva kortista, jossa nopalla heitetyt rivi- ja sarakenumerot kohtaavat. Pelaaminen alkaa, kun toinen pelaajista antaa aloitusmerkin. Se pelaajista, joka ensin on tehnyt valitun kuvan, on pelin voittaja. Pelien ratkaisut löytyvät korttien kääntöpuolilta vastaavista kohdista.

Arvostelut 0 arvostelua